Η Delatolas Express Cargo ειδικεύεται στις υπηρεσίες ανασυσκευασίας σε δική της εγκατάσταση στα Οινόφυτα Βοιωτίας διαθέτοντας:

  • Αυτόματο μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας χρησιμοποιώντας οικολογικές πρώτες ύλες για συσκευασίες ολικής θερμοσυρρίκνωσης, ανοιχτών πλευρών και θερμοσυρρικνούμενα «μανίκια».
  • Άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μόνιμης απασχόλησης, πλήρως συνειδητοποιημένο ως προς την έννοια και τη σημασία της Ποιότητας
  • Τμήμα Σχεδιασμού Συσκευασίας.
  • Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό στα Global Warehousing Logistics Stds
  • Λειτουργεί σε περιβάλλον ποιότητας ISO 9001:2008, ενώ συγχρόνως μπορεί να τηρεί και επιμέρους συστήματα ποιότητας των πελατών της όποτε αυτό είναι επιθυμητό.
  • Τηρεί απόλυτη εχεμύθεια σε ότι αφορά τα προϊόντα των πελατών της.

Εξωτερική εμφάνιση τελικού προϊόντος

Ορισμένες από τις υπηρεσίες που προσφέρει το τμήμα ανασυσκευασίας πέραν των θερμοσυρρικνώσεων είναι οι παρακάτω:

  • Ετικετοκόλληση ετικετών προσφοράς, σε συγκεκριμένα σημεία με χρήση ετικετέζας, επικάλυψη παλαιών barcodes με νέα
  • Δυνατότητα εκτύπωση barcodes προσφοράς, κιβωτίων κ.ά.
  • Δημιουργία προωθητικών gift box ή stand πωλήσεων
  • Δημιουργία μικτών χαρτοκιβωτίων με πλέον των 2 μητρικών κωδικών

Εσωτερική εμφάνιση χαρτοκιβωτίου

Η εταιρεία διαχειρίζεται τη συσκευασία και ανασυσκευασία μίας μεγάλης γκάμας προϊόντων με μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και σχημάτων που ξεκινούν από το απλούστερο και φτάνουν ως σύνθετες και εξειδικευμένες δημιουργίες, όπως π.χ. απορρυπαντικών, καλλυντικών, τροφίμων – ποτών, ειδών οικιακής χρήσης, προϊόντων τηλεπικοινωνίας και υπηρεσιών διαδικτύου, ευαίσθητων και ευπαθών προϊόντων κ.ά.

Εξωτερική εμφάνιση χαρτοκιβωτίου

Το τμήμα ανασυσκευασίας διαχειρίζεται τη συσκευασία και ανασυσκευασία μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων διαφόρων διαστάσεων και σχημάτων ξεκινώντας από τα απλούστερα (1+1 Δώρο – είδη του ίδιου κωδικού) και φτάνουν  σε σύνθετες και εξειδικευμένες συσκευασίες (δημιουργία gift box με παράθυρο και ένθεση πλέον των 3 ειδών, ολική συρρίκνωση πέραν των 2 διαφορετικού σχήματος ειδών κ.ά.)

Επεξεργασία / προετοιμασία ημιέτοιμου και εισαγωγή περιεχομένων ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη

Είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στα είδη και τον όγκο των προϊόντων που θα διαχειριστεί με πρωτεύον μέλημά της τις παρεχόμενες από αυτήν υπηρεσίες σε συνδυασμό με την οικονομικότερη δυνατή λύση για τον πελάτη.

Συσκευασία δώρου με ένθεση σαμπουάν, αρωματικών σαπουνιών και σπόγγου

Ένθεση φωτογραφικής μηχανής με ψηφιακή κορνίζα και memory stick