Υπηρεσίες μετακόμισης για Ιδιώτες

Η εταιρεία μας διαθέτει πλήθος σύγχρονων φορτηγών διαφόρων μεγεθών, ειδικά διαμορφωμένων για την ασφαλή μετακίνηση των προσωπικών σας ειδών σε οποιαδήποτε σημείο της Ελλάδος.

Υπηρεσίες μετακόμισης για Επιχειρήσεις

Διαθέτουμε την αναγκαία εμπειρία καθώς και επαρκές και εξειδικευμένο προσωπικό και επαρκή και κατάλληλο εξοπλισμό και οχήματα κατά τα αναγνωρισμένα επαγγελματικά πρότυπα.

Υπηρεσίες Αποθήκευσης

Εμπιστευτείτε τη φύλαξη των ειδών οικοσκευής σας στις εγκαταστάσεις της DELATOLAS, οι οποίες πληρούν όλες τις προδιαγραφές μιας σύγχρονης αποθήκης.

Υπηρεσίες Εξωτερικού

Το τμήμα διεθνών μεταφορών της Delatolas Express Cargo αναλαμβάνει την εταφορά της οικοσκευής σας προς όλη την Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, με ασφάλεια και συνέπεια.

Γενικές Πληροφορίες

Γενικές πληροφορίες για τις μετακομίσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μετακόμιση οικοσκευών, εταιρειών, δημόσιων οργανισμών εντός Αττικής, από και προς όλες τις περιοχές της Ελλάδας και στο εξωτερικό.

Η τεχνογνωσία, η πείρα, η σωστή οργάνωση και ο συντονισμός των ομάδων και των μεταφορικών μέσων είναι ορισμένα από τα στοιχεία που διακρίνουν την εταιρεία ως μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες μετακομίσεων στην Ελλάδα.

Εξειδικευμένα συνεργεία συσκευασίας ευαίσθητων κι εύθραυστων αντικειμένων, δίνουν μεγαλύτερη σιγουριά κι ασφάλεια στους πελάτες που εμπιστεύονται την εταιρεία για τη μεταφορά της προσωπικής τους περιουσίας.

Στην εταιρεία μας εργαζόμαστε μαζί σας από την πρώτη στιγμή για να σχεδιάσουμε τις υπηρεσίες που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας για την εκτέλεση της μετακόμισης σας. Το προσωπικό μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας καθοδηγήσει σε όλες τις διαδικασίες της μετακόμισης. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μια προσωπική , ευέλικτη και επαγγελματική προσέγγιση είναι το κλειδί για την επιτυχία.